Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița nu a rămas indiferent la inițiativa fostului fotbalist Casian Doană de a ajuta un băiețel reșițean care trece printr-un moment dificil al vieții sale!  Secțiile de fotbal și handbal s-au mobilizat, iar vineri și sâmbătă, când se vor disputa meciuri în campionat, prin stadion și prin sală vor circula urne speciale dedicate acestui caz!

„Zilele trecute am văzut circulând în spațiul public un apel umanitar, pentru a ajuta un tânăr reșițean care trece printr-un moment dificil din viața lui. Denis este un tânăr pasionat de fotbal și alte sporturi, un băiat ascultător, iubit de familie și de toți cei care îl cunosc, dar care a fost diagnosticat cu o boală destul de rară, encefalită autoimună, iar în prezent duce lupta cu această boală de pe un pat de spital din Timișoara. Noi, comunitatea suporterilor rossoneri, nu putem sta deoparte și vrem să fim alături de el în această perioadă grea din viața lui. Astfel, ne dorim ca spiritul ce ne unește pentru susținerea necondiționată a clubului să fie reflectat și în această cauză umanitară. Puteți dona în contul direct al familiei RO20RZBR0000060010290666-titular Florin Andrei, deschis la Raiffeisen Bank. În 24/02/2024 la meciul dintre CSM Reșița și CSA STEAUA, ora 11, puteți dona bani în urnele speciale dedicate acestui caz, care o să se regăsească în stadion. Ne dorim ca Denis să revină alături de familie, pe terenul de fotbal, să îl vedem plimbându-se din nou cu bicicleta și râzând alături de prietenii lui! TOȚI LÂNGĂ DENIS!”, este mesajul Guardiei Ultra.

Nici cei de la echipa de handbal nu au rămas indiferenți. „La inițiativa lui Casian Doană de a-l sprijini financiar pe Denis, un băiețel diagnosticat cu encefalită autoimună, prin sală vor circula urne pentru donații din partea spectatorilor! Multă sănătate, Denis!”, este mesajul transmis de pagina de Facebook a echipei de handbal.

Partida dintre CSM Reșița și CSM Oradea va fi vineri, 23 februarie, de la ora 17, în Sala Polivalentă și va conta pentru etapa a IV-a a play-off-ului de promovare al Diviziei A, la handbal masculin.

JCS-Ștefan Moraru