Caraş-Severin, Romania

CLOCOTICI – Un accident grav s-a produs în această după-amiază la intersecția dintre DN 581 și Clocotici. În urma impactului violent dintre două autoturisme o femeie a decedat, iar alte trei persoane rănite au fost preluate de ambulanță!

La fața locului au intervenit pompierii pentru descarcerare, Poliția si Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Inițial, femeia a avut piciorul retezat, iar câteva minute mai târziu s-a constatat decesul.

Din primele informații ale polițiștilor reiese că o tânără de 19 ani, din Oravița, care conducea un autoturism pe DJ 581, dinspre Reșița spre Grădinari, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind frontal un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 19 de ani.

În urma impactului desoebit de violent, șoferița de 19 ani și alți doi tineri, de 19 ani și18 ani, aflați în celălalt autoturism, au fost grav răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Din păcate, o femeie de 33 de ani, din Oravița, pasageră în primul autoturism, a decedat!

JCS-N.C

Enable referrer and click cookie to search for pro webber