Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Cumpărarea de haine și încălțăminte second hand (la mâna a doua) nu era o mândrie cu ani în urmă, însă această idee preconcepută începe să dispară și astfel cumpărarea de îmbrăcăminte și încălțăminte la mâna a doua a devenit o tendință. Chiar dacă până acum nu ai trecut niciodată pragul unui astfel de magazin trebuie să știi că aceleași haine pe care le-ai cumpărat noi le poți găsi și la Textile House, însă la un preț mult mai mic. Aceste articole vestimentare sunt le fel de bune ca și cele noi și vei cheltui doar între 10 și 20% din prețul lor real.

foto: Textile House foto: Textile House

În acest moment în România sunt deschise 25 de magazine, iar politica lanțului de magazine Textil House este de a aduce pe piață produse de calitate, la prețuri mici, de a încuraja reciclarea și scăderea nivelului de poluare generat de uriașa industrie textilă.

În primul rând dacă alegi să îți cumperi haine la mâna a doua te ajuți pe tine prin economisirea bugetului personal, însă salvezi și mediul înconjurător limitând risipirea nejustificată a resurselor limitate ale planetei. Producerea de haine noi solicită folosirea unui set extins de chimicale, chimicale ce ajung în apă, în aer și în sol.

foto: Textile House foto: Textile House

În fiecare an, peste 80 de miliarde de articole de îmbrăcăminte sunt produse și vândute în întreaga lume. De exemplu, cantitatea de apă necesară pentru a face un tricou este suficientă pentru ca o persoană să rămână hidratată timp de 900 de zile. Hainele au nevoie de până la 40 de ani pentru a se descompune, iar pantofii de până la 1.000 de ani. Din fericire 95% din textile pot fi reciclate. În acest moment 70% din populația lumii poartă îmbrăcăminte second-hand.

foto: Textile House foto: Textile House

Pentru a te convinge cu ochii tăi de calitatea și prețul mic al produselor noastre, te așteptăm de Luni până Vineri între orele 9:00 și 19:00 și Sâmbăta de la 10:00 la 17:00, în magazinele noastre situate în Caraș:

  • Piața 1 Decembrie 1918, nr 4, Reșița
  • B-dul Republicii, nr. 23, Reșița
  • Str. Nicolae Bălcescu, nr.1, Caransebeș