Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În pofida eforturilor de modernizare a rețelei de drumuri, fondurile insuficiente fac ca județul să rămână printre singurele cinci din țară cu drumuri județene de pământ!

Rețelele de socializare scoteau la rampă turnarea covorului asfaltic, la mijlocul acestei săptămâni, la Tincova, pe DJ 608 A. Legat de ea, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, remarca: „Fiindcă nu am mai vorbit nimic de drumuri de ceva timp, parcă de joi (3 noiembrie), mai bifăm o asfaltare de drum județean, făcută între două drumuri comunale. Deși am mai redus puțin din kilometri de drum județean de pământ, încă suntem printre cele 5 județe unde se mai găsește așa ceva“.

Dar investițiile Consiliului Județean Caraș-Severin în drumuri nu se opresc aici. Potrivit aparatului administrativ, drumul județean 608 B Copăcele – Zorlencior se află în faza finală a procesului de modernizare, o lucrare amplă, care a vizat refacerea întregii structuri, inclusiv lucrări la zidurile de sprijin. Se estimează că acest proiect, finanțat prin PNDL, va fi finalizat până la sfârșitul anului.

Drumul județean 608 B Copăcele-Zorlencior reprezintă o mare satisfacție a lucrului bine făcut. Modernizarea unui drum se realizează respectând anumite standarde. Echipele Consiliului Județean Caraș-Severin aflate pe teren țin legătura permanent cu constructorul și verifică atât stadiul lucrărilor cât și respectarea cerințelor caietului de sarcini“, a precizat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.  

JCS-T.K.