Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Chiar dacă șeful AUR l-a primit cu brațele deschise, Romeo Dunca va candida pentru Forța Dreptei!

Până la urmă, Romeo Dunca s-a hotărât: nu e AUR și George Simion, e Forța Dreptei și Ludovic Orban. Decizia a fost luată după o noapte de cugetări și de mesaje pe rețelele de socializare, cele mai multe îndemnându-l pe șeful CJ să nu se asocieze cu AUR. Dunca a mulțumit celor de la AUR, dar le-a spus „PAS”. „AUR e pe val și prezența lor în Parlament e o certitudine. A candida la ei poate nemulțumi pe unii care au muncit pentru rezultatele lor, la fel cum cei care erau pregătiți să mă voteze pe mine, ca liberal, vor ezita să o facă dacă voi fi pe lista AUR. Mai mult de atât, mulți din apropiații mei, deși vor înțelege tranzitul către AUR vor fi debusolați și necăjiți. Ori stima și respectul pentru cei rămași se arată la nevoie. Iar de muncit trebuie muncit atunci când e greu și rezultatul incert. Chiar și cu riscul că vei munci în zadar. Mulțumesc dlui George Simion pentru mesajul transmis și susținerea acordată.”, a precizat Dunca, adăugând că-l va vota pe Simion dacă va intra în turul 2 ale prezidențialelor.

Viitorul lui Dunca, așa cum scriam mai sus, e, așadar, la Forța Dreptei, acolo unde spune că regăsește mulți foști liberali „stigmatizati sau nemulțumiți” de actuala conducere a PNL și mizează pe un eșec în alegeri al liberalilor cărășeni. „Sunt convins că greșelile conducătorilor noștri vor genera rezultate slabe care vor dicta schimbări. În urma lor, lucrurile se vor putea îndrepta și familia liberală se va putea regrupa. […] Așadar în concluzie, rămân să candidez alături de Ludovic Orban și să pun osul pentru a face procentul de intrare în Parlament. Egal dacă în lipsa lui va trebui să mă întorc acasă, la munca pe care am făcut-o în ultimele trei decenii. Doresc să ajung în Parlament pentru a da glas celor care m-au votat, dar nu voi alege calea sigură, pe munca altora. Rămân cu cei din Forța Dreptei, alături de Orban și cei pe care îi cunosc deja. În acest fel consider că toți nemulțumiții politicilor celor consacrați la noi în județ au mai multe opțiuni și șanse să se facă mai bine auziți. Așa mă simt eu mai împăcat!”, a conchis Dunca.

Așadar, Forța Dreptei Caraș-Severin deschide listele pentru parlamentare cu Romeo Dunca la Camera Deputaților și Hadrian Popescu la Senat.

JCS-Nina Curița

2 Comentarii

  1. E bune si principiile, dar in politica e nevoie sa-ti fie auzita vocea pentru ca faptele bune nu intotdeauna prind la un popor dezorientat, iar lucrul asta l-ai putut constata la ultimele alegeri. Nu e AUR cea mai buna trambulina dar era cea mai sigura pentru a ajunge in parlament si nu erai obligat sa ramai dupa ce intrai. Orban nu e Alba ca Zapada politicii romanesti si te va trage mult in jos, sa ne amintim numai … CIne tace si faceeeee ? ….. Johanis !!! , iar omul asta nu si-a cerut niciodata scuze pentru napasta pe care ne-a adus-o pe cap.

  2. Opinia Publica Reply

    Ma mir ca nu a intrebat si UDMR/SOS ca sa fie lista completa. In momentul in care singurul interes e scaunul politic ce mai conteaza cu cine te afisezi?

Adaugă comentariu