Noapte incendiară pentru salvatori - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Salvatorii cărășeni au fost anunțați, azi noapte, despre producerea a două incendii, dintre care primul s-a lăsat mai mult cu fum, iar cel de-al doilea a distrus o casă!

Primul incident, anunțat în jurul orei 1.30, viza un apartament de la etajul al III-lea al unui bloc de locuințe din orașul Moldova Nouă. Alarma a fost dată de o vecină care a văzut fum ieșind pe sub ușa de la intrare în apartament. Din fericire, a fost vorba despre o oală uitată pe aragaz, fiind înregistrate doar degajări de fum. Proprietarului i-au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului, de către un echipaj de ambulanță, fără să fie necesar transportul la spital.

În jurul orei 4.20, a fost raportat alt incendiu, la o casă din comuna Marga. Au fost alertați pompierii voluntari din Marga și Oțelu Roșu, alături de care au intervenit și pompierii militari din Caransebeș, cu două autospeciale de stingere și zece subofițeri. „Din păcate, focul a fost observat târziu. Astfel, în momentul ajungerii echipajelor de pompieri, ardea generalizat. Locuința nu a putut fi salvată“, informează salvatorii cărășeni.

JCS-A.M.