Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – FC Nera Bogodinț a învins duminică, 5 iunie, cu scorul de 4-1 Foresta Lăpușnicu Mare și a cucerit astfel Cupa României Caraș-Severin, competiție organizată de către Asociația Județeană de Fotbal!

De remarcat este faptul că ambele formații sunt de Liga a V-a și pe parcursul sezonului au eliminat echipe din Liga a IV-a. Nera Bogodinț a condus cu scorul de 2-0, Lăpușnicu a redus din diferență, iar pe final de joc, echipa lui Alin Pistrilă a marcat golurile trei și patru din lovitură de la 11 metri și dintr-un contraatac. De remarcat este faptul că formația din Bogodinț a venit la Reșița cu o zi înaintea finalei, tocmai pentru a face un antrenament și pentru a se obișnui cu terenul sintetic din Valea Domanului.

„Le mulțumesc băieților pentru acest trofeu. Suntem bucuroși, am luptat din primul și până în ultimul minut, jocul a fost foarte greu, dar ne-am descurcat. Am venit cu gândul să câștigăm, tocmai de aceea am venit la Reșița cu o zi înaintea finalei. Am făcut un antrenament sâmbătă, deoarece am vrut să ne obișnuim cu terenul, care este unul foarte bun, față de ceea ce avem noi. Am mai pierdut meciuri de-a lungul sezonului, ne-am mai recuperat din jucătorii accidentați și se pare că am reușit să luăm și un trofeu. Aș dori să precizez faptul că această cupă este prima câștigată de clubul nostru, care s-a înființat în anul 2020. În acești doi ani am arătat ce putem și ne dorim să ajungem în Liga a IV-a”, a declarat Alin Pistrilă, directorul sportiv de la Nera Bogodinț.

„Mulțumim tuturor celor care ați fost și sunteți alături de noi de la Grădinari, Moldova Nouă, Oravița, Berzasca, Sichevița, Naidăș, Nicolinț, Răcășdia, Ciclova, Potoc, Slatina, Sasca și de la toate satele din zonă. Cupa este pentru voi! Vă promitem că este doar începutul”, este mesajul postat de clubul din Bogodinț.

Președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea, a spus la finalul partidei: „Sper că a fost un spectacol fotbalistic agreabil și vreau să felicit cele două echipe de Liga a V-a pentru efortul depus. Lăpușnicu Mare a eliminat două echipe de Liga a IV-a și consider că este o formație foarte ambițioasă. Și-a jucat șansa până la final, dar campioană a fost Nera Bogodinț. Ca de fiecare dată am oferit ambelor formații cupe și medalii. Atmosfera a fost incendiară pe alocuri, au venit mulți suporteri de la Lăpușnicu Mare și de la Bogodinț, dar a dominat spiritul fair-play și aș dori să le mulțumesc pe această cale ambelor echipe”.

JCS-Ștefan Moraru