Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Societăți precum Moldomin sau Arsenal se află în atenția noului secretar de stat de la Ministerul Economiei (ME). Nedelcea speră ca recenta sa numire pe acestă funcție să fie de bun augur pentru județ, întrucât în Caraș-Severin sunt câteva societăți comerciale la care statul este majoritar și pe care Nedelcea vrea să le susțină!

Pentru a le sprijini, consideră că este nevoie de implicare, însă totul depinde de atribuțiile pe care le va primi de la ministrul Florin Spătaru. „Am discutat cu domnul ministru și mi-a comunicat că atribuțiile mele vor fi stabilite în cursul săptămânii viitoare. Eu îmi doresc să fac ceva pentru marile societăți comerciale ale județului, însă ce se va întâmpla concret vom vedea după ce voi începe munca la minister”, ne-a declarat noul secretar de stat.

Întrebat despre situațiile surprinzătoare, gen cea de la TMK Artrom, Nedelcea intuiește posibilitatea de a avea întâlniri și cu reprezentanți ai altor ministere și, întrucât societatea are un punct de lucru în județ, va încerca să facă ceva, în limita atribuțiilor care-i vor reveni, pentru ca societatea să nu mai treacă prin ce a trecut. Nedelcea a mai precizat că recenta numire la Ministerul Economiei reprezintă o provocare pe care și-o dorește cât mai benefică pentru județ. Locul său în cadrul Consiliului Județean ar putea fi luat de Lucian Ionescu, întrucât acesta îi urmează pe lista de partid.

JCS-Ionel Ivașcu