Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Iubitorii muzicii în general și cei ai muzicii vieneze în special, sunt invitați sâmbătă 22 iunie, la ora 20:00, la Bocșa, la deja tradiționalul concert din cariera de piatră!

Eveniment unic în arealul românesc, având toate șansele de a se impune drept un reper estival de calibrul celui autumnal din Peștera Românești, concertul din acest an va fi întregit de un spectacol de lasere.

Vor evolua apreciați artiști ai Operei Naționale Române din Timișoara: mezzosoprana Gabriella Varvari, tenorul Cristian Bălășescu, balerinii Alina Mihai și Alin Radu, pe un fond sonor asigurat de Artkammerorchester din Timișoara. Programul muzical coordonat de Ovidiu Rusu, prezentat de Cristian Rudik, cuprinde lucrări celebre ale compozitorilor Johann Strauss (tatăl și fiul), Eduard Strauss, Franz Lehar, Emeric Kalman și Robert Stolz.

Întrucât concertul are loc cu doar două zile înaintea Sânzienelor, organizatorii – Primăria, Consiliul Local și Casa Orășenească de Cultură Bocșa – recomandă celor care doresc și pot, să vină îmbrăcați în… ie!

JCS-Walter Fleck

FOTO: Evan Voinea