Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Mundo a mai înființat o filială, la Băile Herculane și Mehadia, iar activitatea fotbalistică juvenilă va începe în prima zi a lunii februarie! De selecția și antrenarea copiilor de pe Valea Cernei se va ocupa Claudiu Brânzan, acesta fiind ajutat de Ionuț Lungocea și Lucian Dobre!

Antrenamentele în perioada iernii vor fi susținute în sala de sport „Alexandru Duicu” din Băile Herculane, iar din primăvară ședințele de pregătire se vor organiza pe terenul de iarbă din Mehadia.

„După cum se știe, Herculanele nu mai are un teren de iarbă, și atunci a trebuit să ne reorientăm. Ne bucurăm că am găsit deschidere în ambele localități, la conducerile primăriilor și pe această cale le mulțumim celor doi primari, Cristian Miclău, de la Băile Herculane, și Grigore Bardac, de la Mehadia. De filiala de la Băile Herculane va fi responsabil un tânăr profesor de sport din localitate. Este vorba de Claudiu Brânzan, un fost practicant al fotbalului. El va fi ajutat de antrenorul nostru cu licență C de la Teregova, Ionuț Lungocea și, bineînțeles, va fi supervizat de către Lucian Dobre, care este deținătorul licenței A și care a revenit alături de noi după perioada petrecută la Voinţa Lupac. Bineînțeles că prezența lui se simte în cadrul clubului. Putem să creștem mult mai mult, având vedere experiența şi implicarea lui. Activitatea în noua filială va începe la 1 februarie, de la ora 17, în sala de sport <<Alexandru Duicu>> din Băile Herculane. Așteptăm toți copiii din zona respectivă. Este o zonă cu potențial mare: Topleț, Băile Herculane, Mehadia, Plugova și Iablanița, chiar și alte localități învecinate. Așteptăm la mișcare copii născuți între anii 2010 şi 2016, fete și băieți, deoarece, după cum se știe, până la vârsta de 14 ani fotbalul este mixt”, a declarat Nicu Belcea, managerul administrativ al clubului Mundo.

Aproximativ 180 de copii activează la Mundo, care pe lângă centrul de la Reșița, mai are filiale la Oravița, Măureni și Teregova.

JCS-Ștefan Moraru