Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Muncitorul Reșița U19 a reușit să se califice în etapa a II-a Cupei României la futsal, în urma victoriei cu scorul de 10-8 în fața formației Autobergamo Deva. Golurile reșițenilor au fost înscrise de Dragotă (3), Chelu (2), Epure (2), Budai, Burciu, iar unul a fost un autogol al oaspeților.

„Înainte de acest meci am știut că ne va aștepta un joc foarte dificil, dar cu toate acestea, am câștigat și am reușit să ne calificăm într-o fază superioară în Cupa României U19. Despre partidă pot spune că a fost una pe contre, iar în primele 13 minute am intrat mai slab în joc. Până în minutul 13 am fost conduși cu scorul de 3-0, dar ne-am revenit repede și am reușit să egalăm pe tabela de marcaj, iar în final ne-am impus cu scorul de 10-8. Suntem bucuroși de această victorie, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Aș dori să-mi felicit colegii pentru dăruirea și atitudinea de care au dat dovadă la acest meci”, a declarat jucătorul Robert Păvan.

Muncitorul U19: Alexandru Chelu, Zafer Buceag, Cosmin Epure, Robert Păvan, Leonard Dragotă, Nicolae Budai, Andrei Burciu, Sebastian Ugray și Sebastian Manciu.

Următorul meci al jucătorilor de la Muncitorul va fi luni, 10 decembrie, de la ora 17, la Sala Polivalentă, când vor întâlni echipa West Deva. Acest joc va conta pentru etapa a II-a a Cupei României U19 la futsal. În schimb, în campionatul U19 al Ligii I, Muncitorul a terminat pe ultima poziție, fiind singura echipă dintre cele cinci care n-a acumulat puncte.