Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Unitatea de învăţământ din Băile Herculane a beneficiat de ample lucrări de modernizare, fiind construite un nou corp de clădire şi un internat pentru cazarea elevilor!

Amplul proiect demarat de administraţia locală de pe Valea Cernei în vederea extinderii, modernizării şi dotării Liceului „Hercules“ se află pe ultima sută de metri. Unitatea şcolară a fost reabilitată energetic, fiind înlocuite instalaţiile de iluminat şi cele termice. De curând, o comisie a Inspectoratului în Construcţii Caraş-Severin a făcut o ultimă verificare la această unitate de învăţământ.

Potrivit proiectului, Liceul „Hercules“ a fost extins cu un nou corp de clădire, ce are în componenţă patru laboratoare şi două grupuri sanitare. De asemenea, tot în cadrul acestui proiect, a fost construit un nou internat pentru cazarea elevilor. Acesta dispune de 22 de camere cu câte două locuri fiecare şi baie proprie. Pe tot parcursul demarării acestui proiect, lucrările au fost urmărite îndeaproape de primarul Cristian Miclău şi de echipa sa, iar constructorul a respectat termenul stablit în contract. Următorul pas, potrivit primarului Miclău, va fi dotarea cu mobilier şi echipamente IT a acestei unităţi şcolare, licitația de peste 900 de mii de lei fiind deja urcată pe SICAP.

„Felicitări echipei domnului primar Miclău Cristian! Jos pălăria pentru constructorul care a terminat proiectul în timp record! Mulțumim tuturor celor implicați pentru realizarea acestui proiect! Unul care va duce învățământul din Valea Cernei la un nivel civilizat european. Urmează dotările cu echipamente și așteptăm marea inaugurare!“, a precizat consilierul judeţean liberal Doru Coșei, prezent la verificarea finală a lucrărilor la acest obiectiv.

JCS-Nicoleta Moraru