Mocioalcă, secretarul Senatului! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Ion Mocioalcă nu doar că a ajuns senator, aşa cum a preconizat, ci a ajuns şi în conducerea Senatului României, fiind secretarul acestei camere a Parlamentului!

Pentru rezultatele obţinute la alegerile din 6 decembrie, Partidul Social Democrat l-a nominalizat pe Ion Mocioalcă pentru funcția de secretar al Senatului în noua legislatură.

„Cu doi deputați și un senator de Caraș-Severin confirmați de votul cărășenilor în 6 decembrie, exact așa cum am pronosticat și ne-am asumat asumat, noi, social-democraţii cărăşeni suntem apreciaţi, iar încrederea oferită de colegii mei prin nominalizarea pentru această funcţie mă onorează. Încep o nouă etapă, de data aceasta în Senatul României. Într-adevăr, am avut cinci mandate în Camera Deputaţilor, dar a fost un drum lung în care am avut o serie de iniţiative şi am trăit pe viu istoria legilor ultimilor ani, dar şi a acestei instituţii importante în viaţa României. Am spus şi în campanie că în Parlament nu este nevoie doar de oameni noi, ci şi de oameni cu experienţă. Privesc cu încredere la ceea ce se va întâmpla în următorii patru ani şi îmi pun toată experienţa în slujba acestui mandat”, ne-a declarat secretarul Senatului României, Ion Mocioalcă.

JCS-N.C.

7 Comentarii

 1. Mocioalca?cel mai prost din curtea carasului, defapt nu ii prost deloc,cel mai hot mai bine zis

  • Asta nu e prost. E hot!
   Multi de acolo nu sunt prosti, ci hoti. dancila a fost doar o exceptie. Ea nu era hoata. :))

   • @avl FCRB !Nu mai huli si injura in AJUN de Craciun ! Esti pagan si negru in cerul gurii de rau ce esti ! Rusine, democrat USR-ist ce esti ! RUSINE TIE !

 2. Boierule, de cand Marcel a sarit din ciolan in tine ne punem sperantele. Sa te lupti pentru judetul asta cum numai tu stii, ca sa ne scoti din saracie. 🙂

 3. MOCIO E UN CLASIC IN VIATA ! UN JABBA THE HUT AL SENATULUI, UN PERSONAJ LEGENDAR care a frecat menta zeci de ani in Parlament! Mare om !Doar la propriu !

Adaugă comentariu