Mocioalcă: Preţurile duduie, facturile cresc, economia e în agonie! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – PSD va iniţia o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, atunci când va avea 234 de semnături, şi cere USR să nu mai joace balet şi să plece de la guvernare!

Senatorul cărăşean Ion Mocioalcă susţine că „înainte de orice deznodământ al acestei mascarade guvernamentale, înainte de a mai auzi vreun argument penibil, chiar și înainte de a pleca acasă, Cîțu să iasă public și să le ceară scuze românilor pentru balamucul politic în care a târât România. Și-a bătut joc de nervii, resursele și speranțele tuturor“.

O criză guvernamentală trece, dar traiul românilor rămâne la fel de împovărat de neajunsuri, mai susţine parlamentarul de Caraş-Severin. „Mai grav decât acest moment este cinismul cu care a tratat viața românilor de când s-a cocoțat în scaunul de la Palatul Victoria. A gestionat foarte prost pandemia, iar acum valul patru ne-a prins din nou nepregătiți. Au crescut prețurile, au scăzut și veniturile românilor. A ratat campania de vaccinare preocupat de campania internă a PNL. Și-a bătut joc de pensionari, agricultori, de micile afaceri, de elevi și părinți, de profesori și de medici. Punctul de pensie ar fi trebuit să crească, de astăzi, la 1.875 de lei, potrivit Legii 127/2019, votate de Parlamentul României! Prețurile duduie, Economia e în agonie, respiră din împrumuturi, vine iarna, facturile explodează. Românii au ajuns la limita răbdării, lupta pentru supraviețuire NU interesează, prețul pâinii e o necunoscută pentru Putere! Toate acestea, dar și multe altele, sunt adevăratele motive pentru care Cîțu trebuie să plece. În nici un caz nu vom accepta ca dorința românilor de a scăpa de acest guvern să fie folosită de USR PLUS ca obiect de șantaj între partidele din Coaliție“, a mai spus Ion Mocioalcă.

JCS-N.C.