Quantcast
Minorii pleaca de bunavoie de acasa - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În primele nouă luni ale acestui an, poliţiştii de investigaţii criminale cărăşeni au pus în executare 132 de mandate şi au identificat 12 minori plecaţi voluntar de la domiciliu.

În judeţul nostru au existat doar cazuri de plecări voluntare ale minorilor şi nu au existat suspiciuni cu privire la dispariţia acestora (răpiri, trafic de persoane etc). La nivelul judeţului Caraş-Severin, în acest an au fost puse în urmărire 33 de persoane, dintre care 18 minori. Până în prezent au fost găsite 23 de persoane, dintre care 12 minori.

În acest an, din judeţul Caraş-Severin au fost puse în urmărire naţională sau internaţională persoane pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii (62 persoane), mandate de arestare preventivă (patru persoane) şi dispărute (11) şi s-a reuşit localizarea sau arestarea a 31 de persoane. Poliţiştii au pus în executare 132 de mandate, dintre care 118 de executare a pedepsei închisorii, patru de arestare preventivă, nouă europene de arestare preventivă şi o sentinţă de internare.

De asemenea, au fost arestate în vederea extrădării 17 persoane.