Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Cei trei consilieri judeţeni s-au opus ca oraşul în care trăiesc să primească suma de bani pe care a alocat-o Consiliul Judeţean!

După cum şţiţi, Primăria Oraviţa nu a primit niciun ban din Fondul de Rezervă al Guvernului, însă preşedintele Romeo Dunca a vrut să repare acest lucru şi a alocat 1,1 milioane de lei de la Consiliul Judeţean. Alocarea însă a fost respinsă. Cel mai interesant este faptul că printre cei care au votat împotrivă sunt trei consilieri judeţeni din Oraviţa: Bogdan Miloş, Camelia Ene şi Valentin Zaharia.

„Am avut o ședință faină, i-am înfrânt pe cetățeni. Mă refer la cei trei consilieri de la Oravița care s-au opus și care au luat din suma de 1,1 milioane lei pe care am alocat-o acestui oraș ținând cont de faptul că ei nu au primit nimic la ajutorul financiar de acum două săptămâni. Am vrut să repar asta, dar n-am reușit din cauza celor trei consilieri de la Oravița. Aşa că oraşul a rămas cu 10.000 de lei. Bătaie de joc. Cum mai pot orăviţenii să voteze consilieri care iau banii de sub nas și îi dau acolo unde este comanda politică?“, a spus şeful judeţului, Romeo Dunca.

JCS- Nina Curiţa