Caraş-Severin, Romania

CARAȘ=SEVERIN – Guvernul a aprobat în ședința extraordinară din această seară alocarea sumei de 7 milioane de lei pentru trei spitale din Caraș-Severin, aflate într-o situație financiară dificilă.

Potrivit premierului Viorica Dăncilă, cele 7 milioane de lei sunt destinate asigurării finanţării pentru trei spitale din judeţul Caraş-Severin: Spitalul Județean Reșița, Spitalul Muncipal de Urgență Caransebeș și Spitalul Orășenesc Oravița.

Din informațiile JCS, spitalul caransebeșean va primi în jur de 2 milioane de lei. Sprijinul financiar a fost posibil datorită unei colaborări între deputatul Luminița Jivan și senatorul Marcel Vela.

„Salut pe deputatul Luminița Jivan, pentru că a achiesat la ideea de a lupta pentru oameni, indiferent de culoarea politică a primarului sau a guvernului și garantez că la fel este si viziunea PNL. Apreciez cu toată sinceritatea că a înțeles solicitările mele și a ajutat Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, depunând eforturi pentru a se aloca o sumă importantă pentru plata arieratelor istorice, cauzate de un deceniu de sistem și nu de medici sau de manageri (indiferent de numele lor), sau de culoarea politică a guvernelor perindate prin Piața Victoria. Cred că acum, în Caraș-Severin, am trecut la alt nivel politic, că ne putem certa oricât în campaniile electorale, dar mai apoi, iată, putem să ajutăm împreună alegătorii, indiferent cu ce partid au votat la alegeri, ne-a spus senatorul Marcel Vela.

Adaugă comentariu