Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Etapa a II-a a Turneului Top Blitz 2012 la şah a reunit opt practicanţi ai sportului minţii.Sala de şah din incinta „Polivalentei“ reşiţene a găzduit, duminică, 15 ianuarie a.c., întrecerile etapei a doua a Turneului Top Blitz 2012, la şah. În final, s-a impus Mihai Bolintiş, cu 7 puncte, din 7 posibile, urmat de Gianin Cristun şi Corneliu Buşu, fiecare cu câte 5 puncte.

Drept urmare, Mihai Bolintiş s-a instalat în fruntea clasamentului general, cu 20 puncte, secondat de Valeriu Grozav, cu 12 puncte, Doru Nichita şi Gheorghe Hock, fiecare cu câte 9,5 puncte. Trebuie să precizăm faptul că instalarea lui Mihai Bolintiş în „fotoliul“ de lider a fost posibilă şi pentru că Valeriu Grozav a absentat motivat de la etapă, având programat antrenament cu cei mai mici dintre şahiştii reşiţeni.

„Din păcate, îmi va fi greu să onorez Turneul Top Blitz 2012, fiindcă am început pregătirile cu tinerii şahişti, programate în fiecare duminică, ne-a precizat antrenorul Valeriu Grozav, maestru al sportului. Ne aşteaptă competiţii importante şi vrem cu toţii ca micii şahişti să înregistreze rezultate cât mai bune“.

Etapa a III-a a Turneului Top Blitz 2012 va avea loc duminică, 22 ianuarie a.c., de la ora 11.00. Iar marţi, 24 ianuarie a.c., de la ora 16.30, Asociaţia Judeţeană de Şah Caraş-Severin va organiza „Cupa Unirii“ la şah, pentru copii şi juniori. Ambele întreceri se vor derula în Sala Polivalentă din Reşiţa.

Adaugă comentariu