Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a remizat vineri, 22 aprilie, scor 2-2, în deplasare, cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, în etapa a IV-a a play-off-ului de promovare al Ligii 3, Seria a VII-a!

Dintre toate formațiile din această serie, echipa din Târgu Jiu a pus cele mai mari probleme echipei pregătite de Dan Alexa. Pandurii au deschis scorul în minutul 15, prin Mihai Stancu şi a majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 52, după un contraatac finalizat cu gol de Nichifor Georgescu. De asemenea, Sean Aerts ar fi putut marca al treilea gol al gorjenilor din penalty, dar portarul Reșiței, Sebastian Micu, a fost la post și a apărat. În minutul 76 s-au trezit și rosso-nerii, iar Mediop a redus din diferență. În minutul 87 al jocului, gazdele de la Pandurii au mai primit o lovitură de la 11 metri, executată de Ovidiu Raşoveanu, dar portarul Sebastian Micu a apărat din nou și a devenit astfel eroul Reșiței din această partidă. Echipa lui Alexa a scos un punct din această deplasare grație golului înscris în prelungiri de Laurențiu Breșneni, în urma unui șut din afara careului.

„A fost un meci cu de toate. Cred că am controlat ostilitățile, deoarece am avut foarte multe situații. Până la scorul de 2-0 pentru Pandurii am ratat patru sau cinci situații incredibile. Apoi, am avut șansă la cele două penalty-uri și mă bucur pentru Sebastian Micu pentru aceste realizări. Are nevoie de încredere. Am presat în continuare și la scorul de 2-2 am vrut să mai înscriem încă o dată. Cred că am fost echipa mai bună, felicit Pandurii și această echipă mă surprinde pentru că a câștigat atât de puțin. A fost un meci bun, cu ritm și avem nevoie de genul acesta de jocuri pentru baraj. Felicit jucătorii că n-au cedat în nicio secundă a meciului, chiar și la 2-2 au alergat după golul trei”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

Lider rămâne CSM Reşiţa, cu 60 de puncte, pe locul 2 este CSM Deva, care are 49 de puncte în cont. Pe locul 3 se află Pandurii Târgu Jiu, cu 34 de puncte, iar Voinţa Lupac este pe 4, cu 32 de puncte.

În etapa a V-a, CSM Reșița va juca pe 29 aprilie, din nou în deplasare, cu CSM Deva.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: panduriics.ro