Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un accident mai puţin obişnuit s-a produs la Reşiţa, spre Lupac, în dimineaţa de marţi, 4 decembrie, când o maşină a Poliţiei Oțelu Roșu a căzut în albia unui pârâu, la o diferenţă de nivel de circa 10 metri faţă de drumul judeţean Reşiţa-Grădinari, pe care circula.

Potrivit celor de la ISU, care au intervenit la faţa locului, cei doi ocupanţi ai vehiculului nu au suferit răni, au ieşit singuri din maşină şi chiar au refuzat eventualele îngrijiri medicale şi transportul la spital. Însă pompierii au deconectat bornele bateriei şi au luat toate celelalte măsuri de prevenire. Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza condiţiilor de drum, care au făcut ca autoturismul să alunece pe carosabil şi să iasă în decor.

Foto: infocs

6 Comments

 1. Normal c-au refuzat sa mearga la spital cine stie ce le gaseau …..prin sange….

 2. Orice muritor de rând pățea asta, era declarat vinovat că nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Când însă e vorba de Garcea, uite că de vină sunt condițiile de drum, nu prostul care nu a adaptat viteza corespunzător.

 3. Au avut mare noroc iar superiorii lor ar trebui sa le dea o sansa sa nu se mai intample a doua oara si sa-i mute la Biroul Arhiva.

 4. trebuie sa stim daca , conducatorului auto, i s-a ridicat carnetul ?
  Daca era in misiune, urmarea pe cineva ?
  jurizdictia orasului otelu Rosu nu se intinde pana la Lupac!

  astea sunt teme de investigatie jurnalistica. !

  solicit acesta fiindca politistii sunt angajati ai statului Roman care ies la pensie la 45-47 de ani !

  • Părerea mea este că mergeau după porcul de crăciun. Asta era ”misiunea” lor.

   Obervați cel mai inteligent personaj din fotografie: câinele 🙂

Adaugă comentariu