Marius Damian: Nu sunt trişor! Ce se întâmplă acum în PSD Caraş-Severin e grav! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul cărăşean şi-a exprimat dezamăgirea vizavi de suspendările efectuate la finele săptămânii trecute de Biroul Politic Judeţean al PSD!

Pentru că s-a spus că a fost unul dintre cei vizaţi de suspendare, Marius Damian ne-a spus că nu avea cum: „O eventuală suspendare sau pedepsire a mea o poate face Biroul Politic Central. Sunt parlamentar. Şi nu ştiu de ce ar căuta cineva să mă sancţioneze pe mine pentru că eu nu sunt trişor, nu am trădat niciodată PSD şi nu am votat niciodată pentru excluderea sau suspendarea vreun coleg din partid“.

Deputatul PSD mai susţine că înainte de suspendarea celor patru primari şi doi consilieri judeţeni, lucrurile trebuiau discutate în partid. „Suspendările ştiţi de la ce au plecat? De la o listă cu 69 de semnături ale membrilor PSD din judeţ care voiau alegeri. Interimatul durează de prea mult timp. Am avut discuţii şi la Bucureşti despre când facem alegerile şi mi s-a spus să mai aşteptăm cu pandemia. Un Birou Judeţean interimar nu poate aplica astfel de sancţiuni, nu este statutar. Sau dacă poate, prima dată lucrurile se discută. Nu poţi să îl suspenzi pe Luca de la Oţelu Roşu care a câştigat toate alegerile. Sau pe Crina care a fost un lider al PSD, a fost viceprimarul Reşiţei, ţi-a adus mereu voturi. Crina şi Stuparu sunt oameni cu imagine în societate, nu îi poţi trata ca pe nişte necunoscuţi. Cum să mai stea Ursu în PSD când ei ştiu ce au făcut cu el. Sau cu Torma de la Moldova Nouă. Spui de Jivan că a fost o escroacă, dar tu faci lucruri de 10 ori mai urâte decât a făcut ea. Eu nu intru în jocurile lor, dar le cunosc jocul şi nu îmi place. Şi nu voi intra în astfel de jocuri, însă nu este bine. Iar ce se întâmplă acum în PSD Caraş-Severin este grav. Execuţi şase şefi de organizaţii din judeţ? Patru primari, doi consilieri. Păi rămâi sărac în PSD, pentru că oamenii nu sunt proşti şi pe mine zilnic mă sunt oamenii să îmi spună că nu sunt de acord cu ce se întâmplă. Ei s-au folosit de voturile noastre, noi de ei, nu“, ne-a mai spus Marius Damian.

Liderul PSD mai susţine că a fost foarte deranjat că la şedinţa Biroului Executiv al PSD Caraș-Severin au fost prezenţi şi 20 de membri ai Pro România: „Cum este posibil aşa ceva? Cum să aduci oameni de la alte partide şi în prezenţa lor să îţi execuţi oamenii tăi?! Astea sunt lucruri urâte, iar eu nu o să tac. Nu vreau scandal, nu am vrut nimic urât. Nu am trădat, nu am trişat, mereu am fost cu credinţă şi am speranţa că adevărul va ieşi la iveală“.

JCS-Nina Curiţa