Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – La Consiliul Judeţean, Partidul Naţional Liberal a obţinut din cele 117.713 voturi valabil exprimate, un număr de 52.865 de voturi, adică un procent de 44,91 la sută, iar şeful liberalilor cărăşeni consideră acest rezultat drept o revanşă pentru 2016!

Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin, le-a mulţumit celor prezenţi la vot şi celor care au votat PNL: „Mulţumesc cetăţenilor din Caraş-Severin care ne-au votat şi le spun că nu-i vom dezamăgi“.

Cât despre campanie, şeful liberalilor cărăşeni spune că a fost una complicată, grea, dar frumoasă. Iar despre rezultate, Vela a declarat: „Cred că am fost inspirat când am găsit soluţia pentru preşedinte de Consiliu Judeţean, Romeo Dunca, exact ca acum patru ani cu Nelu Popa la Primăria Reşiţa. Felicit toţi competitorii, indiferent de culoarea lor politică, pentru că, până la urmă, toți au intrat într-o competiţie pentru binele comunităţilor din care provin. Mă bucur pentru Romeo că a câştigat funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pentru toţi colegii liberali care au fost aleşi sau realeşi primari!“.

Marcel Vela mai consideră şi că frumuseţea democrației „constă și în această luptă mai mult sau mai puțin obiectivă, mai elegantă sau mai dură, care măsoară din patru în patru ani cine este eroul zilei. Ce poate unii nu pricep, este că secretul constă în șansa de a fi eroul întregului mandat. Ca președinte de filială, sunt fericit pentru că mi-am luat revanşa faţă de PSD pentru 2016 şi pentru că se pare că vom face singuri majoritatea în Consiliul Judeţean“.

Liderul PNL şi-a felicitat colegii de partid, atât pe cei câştigători, cât şi perdanţii: „Le mulţumesc şi îi felicit pentru efort pe camarazii care nu au câştigat şi le spun că viaţa este o luptă. Au pierdut o bătălie, dar nu au pierdut războiul! Îi felicit pe Romeo şi pe toţi colegii liberali care au fost aleşi primari, urându-le mult succes! Greul abia acum începe şi voi fi mereu alături de ei!“.

JCS- Nina Curiţa