Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Vineri, 10 ianuarie, mai mulţi actuali şi foşti jucători ai echipei Magica Caransebeş, membri ai galeriei, precum şi patroni şi sponsori au sărbătorit deschiderea Anului Centenar al acestei formaţii.

În 2020 se împlinesc 100 de ani de la înfiinţarea echipei Mundus Atletic Balta Sărată, nume pe care Magica intenţionează să îl ia din această vară, ocazie cu care va fi organizat un turneu cu meciuri între generaţii şi va fi editată o carte cu istoricul acestei echipe, indiferent de denumirea pe care a purtat-o de-a lungul timpului.

În cadrul reuniunii s-a mai discutat despre înaintarea documentelor pentru schimbarea numelui echipei şi adoptarea, din viitorul campionat, a culorilor alb-verde, precum şi transformarea acesteia din asociaţie sportivă, în club sportiv. În plus – ne-a informat Aurelian Linchi Popescu, şeful galeriei –, s-a mai vorbit despre aducerea la echipă a trei sau patru jucători, în vederea întăririi lotului, precum şi despre programul de pregătire pentru reluarea campionatului, care va avea loc la începutul lunii martie, primul meci de pregătire urmând ca Magica să-l joace în compania formaţiei Progresul Ezeriş.

JCS-Sorin Rogoz

Enable referrer and click cookie to search for pro webber