Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Șapte luptători de la CSS și CSM Reșița s-au antrenat alături de sportivi din Italia și Franța.

Unii dintre cei mai buni luptători reșițeni s-au aflat timp de o săptămână într-un stagiu de pregătire în Sardinia. Medaliații din ultimii doi ani de la Campionatele Naționale și de la Școlarele de lupte s-au antrenat la Sassari, în Italia. În fiecare an se organizează primăvara un turneu puternic de lupte, la care reșițenii au participat cu rezultate onorabile. Participant în trecut ca sportiv, Florin Dință s-a întors în Sardinia ca antrenor la școala reșițeană de lupte, cu elevii săi, într-un stagiu de pregătire care îi poate ajuta pe luptătorii din municipiul de pe Bârzava să dea lovitura la viitoarele competiții din România.

A fost un stagiu util de pregătire pentru noi. Ne bucurăm că am avut ocazia de a ne antrena cu sportivi valoroși din Italia și din Franța. Am fost invitați la Sassari datorită relațiilor de colaborare stabilite în urmă cu mulți ani de antrenorul emerit Adrian Dacica. Am mai fost prezent aici ca sportiv, iar acum am mers ca antrenor. Pregătirea ne-a prins bine, pentru că la finalul acestei luni, pe 26-27 august, vom avea Campionatele Naționale de lupte pe plajă pentru cadeți, de la Amara. Acolo avem ca obiectiv cucerirea a cel puțin trei medalii. Prezența noastră la Sassari a fost posibilă datorită sprijinului Asociației Județene de Lupte Caraș-Severin și al Consiliului Județean Caraș-Severin”, a spus antrenorul Florin Dință.

Antrenorul Florin Dință a făcut deplasarea împreună cu sportivii Eric Loidl, Eduard Olaru, Andrei Tot, Florin Gafton, Auraș Badea, Casian Zsollei și Mario Lătăianu.