Luptătorii reșițeni merg la Bacău după medalii - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Secțiile de lupte de la CSȘ și CSM Reșița vor participa cu nouă sportivi la Campionatele Naţionale individuale de juniori, concurs ce se va desfășura în perioada 16-18 octombrie, la Bacău! 

„Avem Campionatele Naţionale individuale de juniori de la Bacău, concurs pentru sportivi cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani. Avem un grup bun de sportivi, ne dorim două titluri de campioni naţionali. Intrăm şi în competiţia pe echipe, va participa, printr-un protocol de colaborare, echipa CSȘ-CSM Reşiţa. Va fi prima competiţie care se va desfăşura în sală de când a început pandemia. După rezultatele bune pe care le-am obţinut pe plajă, ne dorim să facem rezultate la fel de bune şi la nivel de juniori. În total, vom participa cu nouă sportivi, şapte de la CSȘ Reşiţa şi doi de la CSM Reşiţa. Este vorba despre Robert Stanciu, Alexandru Strateciuc, Erich Loidl, Florin Gafton, Cristian Orbu, Cosmin Roman, Gabriel Radu, Cristi Marin şi Andrei Toth. Sunt sportivi de perspectivă, să vedem ce vom reuşi la Bacău”, a declarat antrenorul Florin Dinţă.

„Pandemia ne-a cam încurcat, ne-a pus beţe în roate. Au fost restricţii, nu am avut voie să facem antrenamente în sală, a trebuit să ne concentrăm mai mult pe pregătirea fizică şi pe antrenamente afară. Acum am început şi în sală, a revenit şi lotul naţional de juniori aici, este deja o tradiţie, de vreo patru ani se pregăteşte lotul aici. Urmează şi prima competiţie, Campionatul Naţional de juniori de la Bacău, unde voi participa şi eu. Mi-aş dori să obţin locul întâi sau doi”, a spus reşiţeanul Cosmin Roman, sportiv legitimat la CSM Reşiţa şi component al lotului naţional de juniori.

JCS-Ștefan Moraru