Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Atât AFC Voința Lupac, cât și ACS Progresul Ezeriș vor juca pe teren propriu la sfârșitul acestei săptămâni!

În play-off, Voința Lupac va evolua vineri, 29 aprilie, de la ora 17:00, cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. În cele patru etape disputate în play-off, elevii lui Boșco n-au reușit să acumuleze niciun punct. „Urmează meciul de acasă cu cei de la Pandurii și sper ca la acel meci să ne descătușăm și să luăm cele trei puncte. Situația este un pic cam dificilă, nu avem ce să facem, dar trebuie să ne revenim”, a spus antrenorul Boșco Vișatovici.

În play-out, Progresul Ezeriș va juca sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 17:00, cu CS Armata Aurul Brad, pe terenul sintetic din Valea Domanului. Cărășenii sunt pe locul 3 în play-out, cu 22 de puncte, cu patru în fața echipei de pe următoarea poziție, Târgu Cărbunești. Armata Aurul Brad cu doar 15 puncte este pe locul 6. „Cresc șansele noastre de-a juca și la anul în Liga 3. De la o etapă la alta parcă avem șanse tot mai mari. Urmează un meci acasă, unul foarte greu cu Aurul Brad. În cazul în care vom reuși să câștigăm cu această formație, cred că vom putea vorbi despre faptul că avem o oarecare liniște”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru