Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Şefa PSD Caraş-Severin se află printre candidaţii PSD la alegerile din 26 mai, ştiut fiind şi faptul că deputatul cărăşean se bucură de sprijinul politic al conducerii PSD. Luminiţa Jivan nu se află printre primele locuri şi nici printre ultimele, însă locul 19 nu este unul de trecut cu privirea.

Se ştie că în 2016, când s-a aflat pe listele pentru parlamentare, a ajutat la creşterea numărului de voturi obţinute de PSD Caraş-Severin şi, automat, la obţinerea de către PSD Caraş a celui mai mare număr de parlamentari.

„Puteam să fiu şi pe ultimul loc pe listă, nu asta contează, ci faptul că sunt printre cei 44 de candidaţi aflaţi pe lista. Iar asta mă onorează. Mă bucură încrederea pe care o au liderii PSD în mine, încredere care mă obligă. Împreună cu colegii mei din PSD din Caraş-Severin trebuie să ne aducem aportul la alegerile din 26 mai, cu un scor bun, în aşa fel în cât PSD să aibă cât mai mulţi europarlamentari. Dacă aţi observat, pe listă sunt oameni importanţi, oameni care sperăm să facă României o imagine bună în exterior, spunând doar adevărul. Eu voi face tot posibilul să demonstrez, alături de tot ce înseamnă PSD Caraş-Severin, că nu am fost pusă pe acea listă doar aşa ca număr, ci pentru că merit“, ne-a declarat deputatul Luminiţa Jivan.