Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Președintele Asociației de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea, regretă faptul că județul nu mai are nicio reprezentantă în Liga 3!

„Din păcate, încă o dată s-a adeverit faptul că omul sfințește locul. S-au găsit resurse financiare atât timp cât primarul Marian Vlasici s-a ocupat de destinele echipei de fotbal din Lupac. Voința chiar a ajuns în play-off-ul Ligii 3 și a avut o bază sportivă foarte frumoasă. Chiar zilele trecute am trecut pe lângă terenul din Lupac și practic am fost șocat de ceea ce am văzut. Baza sportivă a ajuns într-o paragină de nedescris în mai puțin de două luni. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp cu această echipă. Avem speranța ca Lupacul va forma în cel mai scurt timp o echipă bună, care va putea în viitor să ajungă din nou în Liga 3.”, a declarat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

Reamintim că Voința Lupac nu a mai fost primită de FRF în Liga 3 din cauza problemelor financiare, antrenorul și cei mai mulți dintre jucători au plecat, sprijinul financiar lipsește cu desăvârșire și este puțin probabil ca echipa să mai fie înscrisă în vreo competiție, chiar și la nivelul AJF Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru