Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cel din Parcul Dragalina este deja asaltat de zeci de copii zilnic, în timp ce cel din Parcul Teiuș va fi gata peste o lună. Cel puțin așa spune primarul Felix Borcean, care mai adaugă pe listă și un aparate noi pentru locul de joacă dinn zona sălii polivalente din Pipirig!

„După cum se poate vedea, locul de joacă din Parcul Dragalina a devenit unul mult mai permisiv, de fapt sunt două scuaruri în momentul de față și planificăm ca luna viitoare să facem același lucru și pentru locul de joacă din Parcul Teiuș, să achiziționăm instalații noi și, de asemenea, în cartierul Pipirig, în zona Sălii Polivalente. Avem câteva oferte foarte bune și din punct de vedere financiar, și calitativ, pentru aceste locuri de joacă. Sunt investiții de la bugetul local. În Teiuș, cu aproximație, peste o lună vor fi montate aceste instalații de joacă, locul de joacă din Pipirig ne costă 20.000 de lei și în Teiuș 25.000 de lei”, a explicat edilul Caransebeșului.

Acesta a anunțat și o premieră în Parcul Teiuș pentru bicicliști sau skateri, fie ei începători sau mai avansați. „Tot în Parcul Teiuș intenționăm să amenajăm un fel de velodrom pentru bicicliștii de aventură sau skateri, două circuite chiar, unul pentru începători și unul pentru avansați. Aș vrea să fie gata mâine dacă s-ar putea, doar că ideile acestea vin pe parcurs, ne mai inspirăm și din altă parte, nu le facem neapărat acum că e campanie electorală. Cine s-a gândit de exemplu că alegerile vor avea loc în septembrie, când noi am inițiat proiectul pentru amenajarea fațadei de la Loga și trebuia să fie gata din decembrie. Lucrurile acestea nu trebuie să țină cont și chiar dacă parcă țin cont de campania electorală și de momentul alegerilor, nu țin cont numai de noi, țin și de constructori, în cazul străzilor, de disponibilitatea lor”, a mai precizat primarul Felix Borcean.

JCS-R.M.