Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de fotbal american Reșița Locomotives a desfășurat o acțiune de pregătire sportivă în localitatea Văliug. Participanții au fost sportivi de fotbal american din Reșița, SUA și Serbia!

Programul de pregătire a constat în antrenamente pe parcursul a două zile, urmate de pregătire tactică și vizionare de meciuri. Cantonamentul de la Văliug s-a încheiat cu un joc de pregătire în care s-au pus la punct ultimele detalii în vederea începerii Campionatului Național de Fotbal American, ediția 2022.

„Este prima dată când am organizat o mini-tabără de fotbal american și a fost un real succes. Am avut parte de o vreme potrivnică, dar băieții au rămas concentrați și am progresat mult. Cu ultimele retușuri, suntem gata pentru meciul ce deschide campionatul împotriva celor de București Titans!”, a declarat antrenorul Reșița Locomotives, Bojan Kovacevic.

Prima etapă a Campionatului Național de fotbal american se va desfășura pe data de 10 septembrie, când Reșița va întâlnit acasă București Titans. Reșițenii vor mai juca pe 24 septembrie cu Cluj Crusaders, pe 9 octombrie cu Mureș Monsters, pe 22 octombrie cu București Rebels și pe 5 noiembrie cu Timișoara 89Ers.

JCS-Ștefan Moraru