Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reșița Locomotives a zdrobit duminică, 5 septembrie, cu scorul de 56-0, formația Bucharest Titans, în prima etapă a Campionatului Național de Fotbal American. Partida s-a disputat pe stadionul Metrorex din București!

„Am făcut deplasarea nouă ore până la București. Meciul a fost frumos, din punctul nostru de vedere. Am înscris multe touchdownuri, iar câteva dintre ele au fost și convertite. Trebuie să ne pregătim pentru următoarele meciuri. Chiar dacă acesta a fost, să zicem, unul ușor, următoarele meciuri vor fi tot mai grele. Ne propunem câștigarea campionatului. Avem aduşi jucători din Statele Unite, un antrenor sârb și devotamentul jucătorilor din Reșița, care vin la fiecare antrenament. Linia noastră defensivă a jucat foarte bine, nu ne aşteptam să jucăm chiar aşa de bine. Să sperăm că pe viitor vom juca la fel”, a declarat jucătorul de fotbal american Cătălin Boieriu.

Următorul joc pentru echipa reșițeană va fi pe data de 19 septembrie, când „Locomotivele” vor juca acasă, de la ora 11:00, cu formația Cluj Crusaders.

JCS-Ștefan Moraru