Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de handbal juniori II a Liceului Teoretic „Traian Vuia“ din Reşiţa, a participat zilele trecute, la Lugoj, la cel de-al treilea turneu din Campionatul Naţional rezervat acestei categorii de vârstă, Seria H.

Elevii prof. Eva Todoruţ au obţinut trei victorii şi au pierdut două meciuri. Practic, se repetă scenariul de la precedentele două turnee, în care reşiţenii s-au impus în meciurile din prima zi, au cedat a doua zi ambele întâlniri cu reprezentantele LPS Banatul Timişoara, iar în cea de-a treia zi învingeau pe CSS Lugoj.

Echipa Liceului Teoretic Traian Vuia Reşiţa a învins în cel de-al treilea turneu pe LPS Arad, cu 33-21, pe Unirea Sânnicolau Mare cu 24-23 şi pe CSS Lugoj, cu 31-27. Reşiţenii au fost învinşi de ambele echipe din Timişoara, cu 23-29 de LPS Banatul I şi cu 27-20 de LPS Banatul II.

Profesoara Eva Todoruţ a mizat pe următorul lot: Ovidiu Dumitru, Darko Cizmaş, Sebastian Czari, Flavius Bejan, Samuel Tiuc, Raul Heimbach, Darius Târbăţ, Vasilică Jurj, Ştefan Drăgan, Sebastian Crăc, Alexandru Buzilă, Vuiţa Boban, Răzvan Daia şi Florin Rus.

„Mulţumim, ca de fiecare dată, Primăriei şi Consiliului Local Reşiţa, pentru sprijinul pe care ni-l acordă, pentru a ne putea prezenta în competiţii, a spus prof. Eva Todoruţ. Următorul turneu din Campionatul Naţional de Handbal al Juniorilor II, Seria H, va avea loc în perioada 9-11 decembrie, la Sânnicolau Mare.