Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Șeful județului a decis să-l numească din nou în funcție, în locul lui Laza, pe medicul care a fost interimar și între două episoade Stancovici!

„Astăzi (3 iulie) a fost numit pe funcție dl Cosmin Librimir, spune Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. Acesta va fi manager interimar la SJUR. Totodată, a fost demarată procedura de concurs pentru aceasta poziție pentru a ieși din interimat. Dl Laza Călin a lăsat spitalul într-o situație mult mai bună decât cea aflată la momentul preluării conducerii. În afara situației financiare și climatul de lucru în spital s-a îmbunătățit. Au fost făcute și investiții importante. Să sperăm că medicul Librimir va conserva ce s-a făcut bine, va continua concursul pentru ocuparea tuturor posturilor disponibile în spital și va rezista presiunilor celor care se pregătesc să conducă după 28 octombrie.“

Șeful județului constata, în interimatul anterior al lui Librimir, că acesta are un mult mai mare interes față de problemele pacientului și ale spitalului, față de cel pe care l-a perceput în mandatul lui Stancovici. Medicul îl informa zilnic despre problemele sănătății gestionate de Spitalul Județean de Urgență din Reșița și căutau împreună soluții. De altfel, în scurtul său interimat, Librimir a fost și cel care a făcut lumină atunci în câteva din găurile negre bugetare care împovărau cele trei staționare reșițene.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu