Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cu o organizație șubrezită după mandatul lui Arin Ispas și interimatul lui Andrei Ungur, noul președinte al liberalilor caransebeșeni, Dumitru Rujan, aduce forțe proaspete din alte partide!

Unii au fost prezentați miercuri seara, la o întrunire a PNL Caransebeș, însă nu e exclus să mai apară astfel de transferuri. Acum s-au transformat în liberali de nădejde unii din cei de la PRO România, partidul fondat printre alții de fostul senator Ion Mocioalcă. „Domnul Corduneanu, fost membru al Pro România, consilier local, ni s-a alăturat împreună cu o parte din organizația pe care dumnealor au reprezentat-o până ieri (marți, 9 aprilie-n.r.).”, a anunțat Rujan.

Vocația de liberal adevărat și-a descoperit-o de scurt timp și fostul lider al AUR Caransebeș, organizație care, sub conducerea proaspătului venit în echipa lui Rujan, transmitea nu mai departe de acum câteva zile pe rețelele de socializare mesaje de genul „Partidele politice încearcă sa ne <<vândă>> vise frumoase și un trai prosper, cine-i mai crede??!!” sau „Dinastia PSD-PNL trebuie să dispară!” „Domnul Corneliu Hrimiuc a venit în PNL cu toată organizația AUR, inclusiv cu cea a doamnelor. Și unul, și celălalt (Hrimiuc și Corduneanu-n.r.) au decis să ni se alăture din aceleași motive: nemulțumirea și neîncrederea generate de ceea ce se întâmplă pe scena politică, în partidele cărora le-au aparținut, respectiv convingerea că echipa liberală, împreună cu mine, reprezentăm cu adevărat viitorul și suntem garanții reconstrucției Caransebeșului.”, a mai transmis Dumitru Rujan, candidatul PNL pentru funcția de primar al Caransebeșului.

JCS-N.C.