Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Misiunea echipei este de a oferi servicii de transport regulat de persoane România – Austria, tur-retur, oferind clienților loialitate, punctualitate și respectul de care au nevoie.

Siguranța activă conferită în timpul călătoriei reprezintă respectul și atenția față de clienți.

Aceștia sunt consecvenţi principiilor și valorilor morale, în baza cărora se desfășoară această activitate. Echipa conștientizează că siguranța călătorului este esențială, iar această certitudine este o valoare pe care o respectă pe toate palierele de interacțiune, în toate relațiile și acțiunile desfășurate.

Echipa se ghidează după RESPECT: în relația cu clienții, cu partenerii, cu angajații și în relația cu mediul înconjurător. Așa cum a obișnuit clienții, an de an, echipa are grijă să îmbunătățească constant flota și să vină cu noi facilități și servicii. Aceștia vă pun la dispoziție microbuze curate, verificate și sigure, dotate cu aer condiționat, scaune confortabile și rabatabile, prize pentru încărcat telefoane; ceea ce vă oferă un confort sporit.

În prețul biletului sunt incluse 2 bagaje. Timpul de așteptare este mic, transportul este rapid, de la adresă la adresa, cu acoperire în județele Arad, Timiș, Caras-Severin, Mehedinți, Hunedoara, Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Sibiu, Alba.

Echipa vă mulțumește pentru încrederea, suportul acordat și vă așteaptă la cât mai multe călătorii împreună!

Plecările se fac luni și joi din România, respectiv retur din Austria spre România marți și vineri.

Prețurile sunt avantajoase, iar plata se face la îmbarcare.

Rezervă-ți locul în una din cursele Lety Transport la numărul 0743 494 074.