Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Scriu cu drag și ardoare despre această echipă minunată! Am avut ocazia să-i cunosc prin intermediul clienților, prin spusele lor, dar și personal.Sunt încântători și profesioniști, dedicați meseriei și mereu amabili!

Echipa este unită, distractivă, pozitivă, formată din oameni frumoși, gata să ofere sprijin și să pornească în călătoriile numeroase pe care le fac în fiecare săptămână.

Călătorești cu drag și spor cu o echipă atât de faină, cum îmi place să spun, o echipă care își respectă munca, clienții și oferă sprijin constant.

Firma dispune de o logistică foarte bună, microbuze noi și mereu verificate, de personal cu experiență, factori care asigură o calitate înaltă a serviciilor și un număr din ce în ce mai mare de clienți, având în vedere că se extind pe zi ce trece.

De la început și-au stabilit standarde înalte și valori orientate spre nevoile clienților, fapt reflectat prin serviciile de înaltă calitate, investiții, dotări tehnice corespunzătoare și respectul sincer în raportul cu partenerii și clienții.

Aceștia vă pun la dispoziție microbuze curate, verificate și sigure, dotate cu aer condiționat, scaune confortabile și rabatabile, prize pentru încărcat telefoane, ceea ce vă oferă un confort sporit. În prețul biletului sunt incluse 2 bagaje. Timpul de așteptare este mic, transportul este rapid, direct la destinație, iar prețurile sunt corecte și avantajoase pentru toate cursele.

Plecările se fac luni și joi din România, respectiv retur din Austria spre România marți și vineri.

Prețurile sunt avantajoase, iar plata se face  la îmbarcare.

Rezervă-ți locul în una din cursele Lety Transport la numărul 0743 494 074.