Laurențiu Buș și Victoraș Astafei, încă un an în Valea Domanului! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cristi Bobar a declarat săptămâna trecută că majoritatea jucătorilor vor să-și prelungească contractele cu CSM Reșița, lucru care se și adeverește!

Laurențiu Buș a semnat luni prelungirea contractului pentru încă un sezon cu formația din Valea Domanului. Buș a înscris ultimul gol al rosso-nerilor din acest sezon, cel al victoriei din partida cu Rapid București de la începutul lunii martie. De asemenea, și Victoraș Astafei va evolua pentru cel puțin un an de zile în tricoul rosso-nerilor.

„Momentan doar cu Laurențiu Buș și cu Victoraș Astafei am prelungit. Purtăm discuții zilnic cu jucătorii despre prelungire, dar până acum doar cu aceștia ne-am înțeles pentru încă un sezon. Aș dori să precizez faptul că deși mai avea câteva oferte foarte bune de la câteva cluburi din Liga 2, Laurențiu Buș a ales să continue cu noi. S-a simțit foarte bine în scurta perioadă petrecută la Reșița și își dorește să joace în fața suporterilor reșițeni în sezonul următor. De asemenea, vor mai fi veniri și ne vom și despărți și de unii fotbaliști. Singura noutate de la club în acest moment este prelungirea contractelor lui Buș și Astafei”, a declarat Cristi Bobarpreședintele CSM Reșița.

La solicitarea suporterilor, CSM Reșița a scos la licitație tricourile jucătorilor care s-au aflat pe teren în ultimul meci, cel cu Rapid, câștigat în Regie cu 1-0. Primele două tricouri, îmbrăcate de portarul Alberto Cobrea și mijlocașul Călin Cristea, au fost deja adjudecate de fani, acum făcându-se licitație pentru cel al lui Laurențiu Buș. Banii obținuți vor alimenta contul grupării din Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru