Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În această vară, Lacul Danila se pregăteşte să primească primii turişti. Potrivit primarului comunei Ocna de Fier, Petre Panescu, la noul obiectiv turistic din Munţii Banatului, lucrările de amenajare sunt aproape de final!

Proiectul cuprinde amenajarea unui ponton de lemn pentru agrement cu locuri de plajă și pescuit, dar și pentru alte activități sportive și recreative, construirea unui pavilion din lemn care va fi dotat cu scaune şi mese, o scenă, un punct de prim ajutor, precum şi mai multe locuri de parcare. Investiţia se ridică la circa 100.000 de euro, din care 60.000 de euro au fost obţinuţi prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, iar restul de bani a venit de la bugetul local al comunei.

„Și iată, începe să se contureze un vis, un vis devenit realitate. Lacul Danila, lacul atâtor generații, ne primește din nou cu braţele deschise! Da, este curățat, da, este pus în siguranță, şi este amenajat pentru agrement. În cel mai scurt timp, vă invit pe toți să vă «încărcaţi bateriile“, în mijlocul naturii!“, a precizat Petre Panescu, primarul comunei Ocna de Fier.

JCS-Nicoleta Moraru

Adaugă comentariu