Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În oraşul de la malul Dunării continuă investiţiile în cadrul programului naţional „Anghel Saligny“. Luni, 17 iulie, Ion Chisăliţă, primarul oraşului Moldova Nouă, a semnat la Bucureşti, în prezența ministrului Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, contractul de finanțare pentru modernizarea infrastructurii stradale!

Valoarea totală pentru asfaltarea străzilor din Oraşul Nou, precum şi pentru o parte din străzile din Moldova Veche şi Moldova Nouă, se ridică la peste 9 milioane de lei.

„Am semnat un proiect foarte important, infrastructura stradală pe «Anghel Saligny», ce înseamnă asfaltarea străzilor din Orașul Nou, o parte din Moldova Veche și o parte din Moldova Nouă. Proiectul tehnic îl avem făcut, este la primărie, marți, 18 iulie, îl voi pune pe platformă și sper ca foarte repede să facem licitația pentru execuția și asfaltarea acestor străzi. Această investiție de 9.630.856,15 lei rezolvă probleme importante în tot Orașul Nou și în celelalte două localități.“, a declarat Ion Chisăliţă, edilul din Moldova Nouă.

JCS-Nicoleta Moraru