Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița (arte marțiale de contact) a participat sâmbătă, 7 mai, la Cupa DFS Tellur, organizată în Bucuresti, în sala de sport Rapid! Rosso-nerii, antrenați de Gheorghe Cîrlea, au urcat de mai multe ori podium, aproape toți sportivii întorcându-se la Reșița cu locurile I sau II!

Simescu Andrei, în vârstă de 9 ani și cântărind 37 de kg, a luptat la categoria C (începători) și a obținut locul I, Doroftei David, în vârstă de 10 ani și cântărind 45 kg, a luptat la categoria B și a obținut locul II, Chisăliță Raul, în vârstă de 10 ani și cântărind 37 de kg, a luptat la categoria B (avansați) și a ieșit afară din piramidă la primul meci. „Considerăm că decizia arbitrilor a fost nedreaptă și de aceea vom posta meciul pentru a demonstra adevărul”, este mesajul transmis organizatorilor de antrenorul Gheorghe Cîrlea.

Costea Maria, în vârstă de 13 ani și cântărind 47 de kg, a luptat la categoria B (avansați) și a pierdut în finală, obținând locul II, Doroftei Denisa, în vârstă de 13 ani și cântărind 59 de kg, a luptat la categoria C (începători) și a obținut locul I, Rădoi Robert, în vârstă de 12 ani și cântărind 70 de kg, a luptat la categoria C (începători) și a obținut locul II, Costea Ionuț, în vârstă de 13 ani și cântărind 63.5 de kg, a luptat la categoria B (avansați) și a pierdut la puncte în finală, deci a luat și el medalia de argint. Diaconiță Grațian, în vârstă de 11 ani și cântărind 54 de kg, a luptat la categoria B (avansați) și a obținut locul I.

JCS-Ștefan Moraru