Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sportivele pregătite de Eva Todoruț au câștigat cu scorul de 19-12 (8-4), partida cu Clubul Sportiv Școlar Mediaș, meci ce s-a desfășurat în Sala Școlii Generale Nr. 5 din Mediaș!

După ce handbalistele junioare III de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița au reușit să facă o repriză secundă foarte bună în etapa precedentă cu LPS Sebeș și au reușit să încheie meciul la egalitate, iată că acum fetele au reușit să câștige primul meci din deplasare din acest campionat. „După părerea mea, meciul de la Mediaș ar trebui să-l câștigăm și vom putea dacă vom juca așa cum am evoluat în a doua repriză cu LPS Sebeș”, spunea antrenoarea Eva Todoruț înainte de jocul de la Mediaș și așa s-a și întâmplat. În tur, reșițencele au învins acasă formația din Mediaș cu scorul de 26-25.

„Traian Vuia” se află în acest moment pe locul 7, cu 7 puncte obținute în 16 partide. În ultima etapă de acasă din Seria H, reșițencele vor întâlni miercuri, 14 februarie, liderul CSȘ Petroșani, iar pe 17 februarie sportivele pregătite de Eva Todoruț se vor deplasa la Târgu Jiu pentru partida cu CSM-ul din localitate.

JCS-Ștefan Moraru