Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sau cel puţin asta exprimă judecătorul Robert Bîrsescu, şeful Secţiei Penale din cadrul Tribunalulul Caraş-Severin, pe o reţea de socializare când le spune tuturor că îi blochează pe cei care mai discută cu el despre pensiile magistraţilor!

Luni dimineaţa, judecătorul cărăşean a postat câteva cuvinte prin care îşi exprimă indignarea vizavi de anumite discuţii: „Vă rog să nu îmi mai trimiteți aprecieri și comentarii ori postări, având ca temă pensiile speciale ale magistraților. Am aflat deja ce credeți, aceia care ați făcut-o. La 52 de ani, câteva boli cronice care v-ar face părul măciucă, 30 de ani pe cartea de muncă și 22 și ceva de carieră, fără prietenii sau cumetrii banale la români, fără nici un alt venit decât cel profesional, mă enervați <<pe persoană fizică>>. Nu polemizez. Nu am dreptul să vă cer să nu aveți opinii sau să nu le exprimați. Dar am dreptul, și voi uza de el, de a da block oricui mă mai agasează cu dintr-astea“.

UPDATE. Câteva ore mai târziu, judecătorul Robert Bîrsescu și-a șters postarea, motivând că „a ajuns în situația de a crea o polemică“!

JCS-N.C.

4 Comments

  1. Domnului judecator i se pare constitutional si moral sa beneficieze de pensia speciala pe care eu o consider nesimtita si imorala? Domnul judecator este liber sa isi schimbe cariera in orice moment. Nu l-a fortat nimeni sa se faca judecator.

  2. Mintea de pe urmă Reply

    Este o profesie de mare importanță, este normal sa primească o pensie de 2000 euro , DAR SA sa primesti 4-5 mii de Euro pensie este FOARTE MULT. Daca esti si bolnav, cum este domnul judecător, NICI NU POTI SA CHELTUI MAI MULT DE 2000 EURO PE LUNA.

  3. Pilotul e special ca are pe mana vietile pasagerilor, doctorii au pe mana viata pacientilor, profesorii au pe mana viitorul copiilor nostri, minerii au un job special, chiar si soferii de autobuz sunt speciali pentru ca au pe mana vietile calatorilor, pana la urma toti suntem speciali in felul nostru. Dar pana acum, doar comunistii au reusit sa ne faca pe toti egali, fara sa fim ofuscti de asta, sa fim cu picioarele pe pamant fara ca specialul din noi sa-i deranjeze pe ceilalti. Unora nu le-a placut, si am construit o societate in care aparent prin constitutie toti suntem egali, dar in acelasi timp unii sunt mai speciali, in fata legii sau la incasarea de beneficii nemeritate. N-am priceput nimic din istorie, si daca o tinem asa cladindu-ne bunastarea pe nefericirea altora, asa cum au facut interbelicii, nu va dura mult pana cand vom retrai istoria. Ne minunam ca ne uram intre noi, si nu ne pasa de ziua nationala, dar obrazul gros ne impiedica sa recunoastem abuzurile, sa le indreptam, si sa avem simtul masurii sau solidaritate in relatia cu alte categorii sociale ce sunt bune doar sa contribuie la bunastarea noastra prin munca lor.

Adaugă comentariu