Judecător agasat de discuţiile privind pensiile magistraţilor - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sau cel puţin asta exprimă judecătorul Robert Bîrsescu, şeful Secţiei Penale din cadrul Tribunalulul Caraş-Severin, pe o reţea de socializare când le spune tuturor că îi blochează pe cei care mai discută cu el despre pensiile magistraţilor!

Luni dimineaţa, judecătorul cărăşean a postat câteva cuvinte prin care îşi exprimă indignarea vizavi de anumite discuţii: „Vă rog să nu îmi mai trimiteți aprecieri și comentarii ori postări, având ca temă pensiile speciale ale magistraților. Am aflat deja ce credeți, aceia care ați făcut-o. La 52 de ani, câteva boli cronice care v-ar face părul măciucă, 30 de ani pe cartea de muncă și 22 și ceva de carieră, fără prietenii sau cumetrii banale la români, fără nici un alt venit decât cel profesional, mă enervați <<pe persoană fizică>>. Nu polemizez. Nu am dreptul să vă cer să nu aveți opinii sau să nu le exprimați. Dar am dreptul, și voi uza de el, de a da block oricui mă mai agasează cu dintr-astea“.

UPDATE. Câteva ore mai târziu, judecătorul Robert Bîrsescu și-a șters postarea, motivând că „a ajuns în situația de a crea o polemică“!

JCS-N.C.