Îți dorești să devii polițist? Încearcă! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Este întrebarea pusă de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, care recrutează candidați pentru admiterea în școlile de agenți de poliție, sesiunea martie – mai 2022!  Sunt scoase la concurs 1340 de locuri la două școli de agenți de poliție!

Înscrierea candidaților se realizează prin transmiterea, exclusiv în format electronic, până la data de 18 martie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, a cererii de înscriere, completată, datată și semnată de către candidat, și a copiei cărții de identitate, la adresa de email [email protected] Formularul tip al cererii de înscriere poate fi descărcat de pe pagina de internet a inspectoratului, www.cs.politiaromana.ro.

La Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“ Câmpina au fost scoase la concurs 1.340 de locuri, dintre care 24 pentru romi și zece pentru alte minorități, iar la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan“ Cluj-Napoca – 300 de locuri, dintre care trei pentru minorități și trei pentru romi. Toate locurile sunt în specialitatea agent de poliție.

Depunerea dosarelor de înscriere în volum complet se va realiza în perioada 18-27 martie 2022, inclusiv, la sediul IPJ Caraș-Severin, situat în Reșița, pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 40, în intervalul orar 9.00 – 13.00 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică).

Detalii legate de înscrierea, desfășurarea examenelor, condițiile și criterii specifice de recrutare, componența dosarului și modelele formularelor se pot găsi pe pagina de internet a inspectoratului sau pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane al Poliției județului, la numărul de telefon 0255/502.116.

JCS-A.M.