Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – 103 voturi pentru, din 105 prezenți, l-au reconfirmat în funcția de secretar al Senatului, pe care o deținea deja, pe social-democratul cărășean Ion Mocioalcă!

Prima sesiune ordinară din acest an a fost deschisă astăzi, 1 februarie, cu votul membrilor noului Birou Permanent, prilej cu care social-democratul cărășean Ion Mocioalcă a fost reconfirmat în calitate de secretar al Senatului.

Lista membrilor Biroului Permanent, propusă de liderii grupurilor parlamentare, pe baza configurației politice și negocierilor, a fost supusă procedurii votului secret electronic. Din structura acestuia fac parte: vicepreședinte cu atribuții de președinte – Alina Gorghiu (PNL); vicepreședinți – Robert Marius Cazanciuc (PSD), Paul Stănescu (PSD), Sorin Mihai Cîmpeanu (PNL), secretariIon Mocioalcă (PSD), Roberta Alma Anastase (PNL), Ion Narcis Mircescu (USR), Sorin Lavric (AUR), chestori – Marius Alexandru Dunca (PSD), Cristina Mariana Stocheci (PSD), Sergiu Cosmin Vlad (USR), Attila Laszlo (UDMR).

Lista candidaților propuși pentru funcțiile din Biroul Permanent a Senatului a trecut cu votul a 103 din cei 105 de senatori prezenți, fiind înregistrate un vot împotrivă și o abținere.

JCS-A.M.