Caraş-Severin, Romania

MĂURENI – Edilul Brian Filimon și-a dus la bun sfârșit promisiunea construirii de la zero a unui dispensar în comuna Măureni!

Cu o finanţare venită de la Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2, administraţia locală din comuna Măureni a ridicat de la zero un dispensar medical modern cu cinci cabinete. Recent, a avut loc inaugurarea acestei locaţii, un alt proiect bifat de administraţia locală din comună, după un cămin cultural reabilitat, asfaltarea drumurilor şi investițiile făcute în educație și sport.

Brian Filimon, primarul comunei Măureni, şi-a respectat astfel angajamentele făcute locuitorilor din comună. O altă dorinţă a primarului este să atragă şi medici specialişti. „Într-o comunitate, așa cum este cea din Măureni, actul medical reprezintă nu o prioritate, ci o piatră de temelie, iar oamenii trebuie să aibă un loc unde să poată veni atunci când starea lor de sănătate o impune. Sunt mulțumit de fiecare realizare în parte, atunci când văd că și oamenii sunt mulțumiți. Când vorbim de latura sănătății, vorbim de o latură sensibilă și foarte importantă. La nivel național se încearcă o dezvoltare a segmentului sanitar, care ne impune și nouă, administrațiilor locale, să fim cât mai organizați și receptivi, în acest sens. Nu vă ascund că suntem în căutare de medici specialiști, dar primul pas este deschiderea acestui centru medical cu 5 cabinete, unde va funcționa și medicul de familie și toți cei înregistrați la doamna doctor Georgeta Sandici.“, a menţionat primarul Brian Filimon.

JCS-Nicoleta Moraru