Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Este vorba despre lucrările programate pentru anul acesta, în județul nostru, promise de distribuitorul regional Delgaz Grid!

Operatorul promite, anul acesta, modernizarea rețelei de gaze naturale în cinci localități cărășene, cele mai importante vizând Reșița, Bocșa și Măgura. Anul trecut, potrivit celor de la Delgaz Grid, au fost realizate investiții în modernizarea rețelei de distribuție pe o lungime de 20 de kilometri.

„Opt proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, în valoare totală de circa 6 milioane de lei, au fost planificate pentru acest an în județul Caraș-Severin. Lucrările vizează modernizarea rețelei de gaz pe o lungime de 13 kilometri în cinci localități din județ. Investițiile vor îmbunătăți alimentarea cu gaze naturale în județ, fiind asigurată continuitatea și siguranța în exploatare a rețelei de distribuție. (…) Cele mai importante proiecte de investiții, care presupun înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale se vor derula în municipiul Reșița (cca. 5 km) și localitățile Măgura (cca. 4 km) și Bocșa (cca. 3 km). Anul trecut, în județul Caraș-Severin au fost derulate opt proiecte de investiții prin intermediul cărora au fost modernizați peste 20 km de conducte și branșamente gaze naturale, iar rețeaua a fost extinsă cu peste 2 km, pentru racordarea de noi consumatori. Cea mai mare parte a rețelei de gaz, peste 11 km, a fost înlocuită în localitatea Bocșa, respectiv Reșița – peste 7,5 km.“, se arată într-un comunicat remis redacției.

JCS-A.M.