Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Conducerea clubului CSM Reșița a hotărât ca intrarea să fie liberă la partida cu CSM Făgăraș de joi, 27 februarie, de pe teren propriu!

Având în vedere rezultatele nesatisfăcătoare din Liga Zimbrilor, spectatorii au început să vină în număr cât mai mic la Sala Polivalentă. Drept urmare, clubul reșițean a hotărât să suporte costul biletelor de intrare, în speranța ca iubitorii handbalului să umple sala la acest joc.

„Stimați spectatori, pentru partida cu CSM Făgăraș, partidă ce va avea loc în data de 27.02.2020, de la ora 17.00 si care va fi televizată, echipa noastră vă propune să suporte costul biletelor de intrare. Avem această inițiativă pentru că ne dorim să veniți în număr cât mai mare, să nu vă pierdeți încrederea în noi până la finalul campionatului și, de ce nu, să vă arătăm că ne pasă, că în ciuda locului din clasament sau a încercărilor noastre de a fi mai buni de la etapă la etapă, dumneavoastră ne susțineți și ne aplaudați întotdeauna la finalul partidei. Nu putem lăsa intrarea liberă pentru că există o hotărâre în vigoare a Consiliului Local, care prevede că pentru aceste evenimente se plătește intrare și ca atare vă rugăm să plătiți ca de obicei biletele la intrare (o să le personalizăm pentru această etapă), iar la ieșire o să primiți banii înapoi, iar noi o să știm cât avem de suportat. Rugăm abonații să nu se simtă nedreptățiți de această inițiativă, ci mai degrabă îi rugăm să ne propună cum să facem să avem sala plină pentru partidele cu Făgăraș și Vaslui. Mulțumim încă o dată și vă așteptăm la sală!”, este comunicatul emis de pagina oficială de Facebook a CSM Reșița.

Un bilet la partidele disputate acasă de CSM Reșița costă 10 lei.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu