Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În Liga I de futsal, Muncitorul Reșița – Autobergamo Deva 1-7.

Muncitorul Reșița a pierdut categoric pe teren propriu partida de miercuri, 1 februarie, împotriva liderului Autobergamo Deva cu scorul de 7-1. Meciul a fost dominat de echipa din Deva încă din primele minute de joc, iar Muncitorul și-a creat puține ocazii de a înscrie. Din păcate, singurul gol al reșițenilor a fost marcat de Flavius Fedor în minutul 16. Pentru Autobergamo au înscris Matei Robert de patru ori, Silviu Pânzaru, Alexandre Nuno-Vieira și Cristian Obadă. Următorul joc al Muncitorului va fi sâmbătă, patru februarie, împotriva formației CSM Politehnica Iași, meci contând pentru etapa a II-a a Cupei României. Reșițenii vor întâlni în această perioadă încă o dată echipa din Iași, pe data de șase februarie, iar acest joc va conta pentru campionat. După această înfrângere cu Deva, Muncitorul rămâne pe locul nouă în clasament, cu zece puncte acumulate până în prezent.

„Știam că Deva este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, noi am încercat să jucăm atât cât am putut și prin prisma faptului că avem un lot foarte restrâns. S-a văzut acest lucru și în jocul echipei, oaspeții au putut schimba liniile fără probleme, însă la noi, din păcate, nu s-a putut acest lucru. Lotul fiind restrâns nu am putut face mai multe. După părerea mea, băieții au rezistat destul de bine în primele minute și știam că nu o să câștigăm poate cu Deva. Am crezut și am încercat să-i încurcăm, dar eu zic că ne-am făcut un antrenament foarte bun pentru meciurile care urmează, am văzut cam pe unde suntem în acest moment și la ce să ne așteptăm pe viitor. Pentru noi urmează o deplasare în Cupă, o să jucăm și meciul de campionat la Iași, deci două jocuri și sperăm să obținem rezultate bune. Felicit echipa oaspete și îi doresc să câștige campionatul”, a declarat antrenorul Ion Roman.

Muncitorul Reșița: C. Copocean, F. Bârcean, C. Doană, I. Mitru, F. Fedor, A. Sturzu, D. Mihuțescu, R. Păvan, O. Iago, N. Budai, A. Moț și F. Lolea.