Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – N-a contat că avea permisul de conducere suspendat sau că a băut ceva alcool. S-a urcat la volan şi a făcut accident. Din fericire, n-au fost victime, ci doar pagube materiale. A trecut mai bine de un an de la ispravă, iar acum, cărăşeanul din Teregova dă socoteală!

Oamenii legii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, în cazul său, pentru infracţiuni rutiere.

„Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat din Teregova, condamnat la pedeapsa de un an și şapte luni de detenție pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Cel în cauză a fost depistat de polițiști în data de 17 octombrie 2019, la ora 21.30, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Teregova, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule, și avariind două autoturisme parcate pe marginea drumului. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat că avea o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea de mostre biologice, după ce a fost condus de polițiști la spital. Polițiștii și procurorii au continuat cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor bărbatul a fost trimis în judecată, instanța de judecată dispunând condamnarea acestuia. Bărbatul a fost transportat la Penitenciarul Timișoara în vederea executării pedepsei“, informează Poliţia judeţului.

JCS-A.M.