Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primăria anunță demararea procedurii de licitație publică pentru locurile de parcare din oraș. Cererile se depun în perioada 1-15 septembrie pentru locurile pentru persoane cu dizabilități, respectiv în perioada 18-29 septembrie pentru ceilalți solicitanți!

Locurile vacante sunt în microraioanele 1-4 din zona Govândari, dar și pe Calea Caransebeșului, Calea Timișoarei, Lunca Pomostului, zona Poliție, zona Moroasa I și II, Valea Domanului, zonele Centru și Reșița Sud, Piața 1 Decembrie 1918, străzile Libertății, Romanilor și Independenței. Locuri de parcare nou create sau din parcări reabilitate sunt pe străzile Caen, G. Șincai, Cpt. I. Poptelecan, P. Maior, Bulevardul Revoluția din Decembrie și Piața Traian Vuia.

Cererile tip se completează și se depun la Serviciul Parcări, care funcționează la Bloc 800, et. 3, camera 3310. Posesorii autovehiculelor care utilizează parcarea de reședință și nu achită taxa de parcare aferentă vor fi sancționați contravențional cu amendă de la 200 la 500 lei.

JCS-I.I.